Comandati Gratis Catalogul cu produse!

Catalog

Puteţi comanda o versiune tipărită a ultimului nostru catalog prin completarea formularului on-line sau descărcati aici versiunea PDF.

Haideti sa distram lumea!

Noile produse din linia Discovery vor permite copiilor sa exploreze lumea uimitoare de culori, forme și ii va ajuta sa faca primii pași spre învățarea literelor.

Plin de culori, Pixie permite copiilor să aibă o mare aventura pe terenul de joacă. Odata ajunsi la pod, mergeti pe dedesubt și cautati o comoara ... vă rugăm să citiți semnul: Acest loc de joacă este pentru pirati cu varsta de la 1 an la 8 ani. Dati-va pe tobogan sau pe stalpul de pompier pentru a scăpa de monștri marini periculosi. Tabla cu litere foarte frumos proiectata permite copiilor să învețe alfabetul intr-un mod prietenos și atractiv sau sa creeze noi cuvinte. Forma colorata și interesanta de Pixi ii ajuta pe copii să se ocupe de știința într-o atmosferă veselă. "Spune-ti numele" este o mare sursă de inspirație pentru a crea o varietate de jocuri și concursuri, atât individuale, cât și colective cu prietenii lor mai mici sau chiar cu părinții.

Aparatul de joc „Smart” este o alegere excelentă pentru geniile mici. Acest set de joc ajută să dezvolte gândirea logică și unele abilități motorii. „Smart” include o varietate de elemente interesante, cum ar fi tunel, tobogan, balcon, platforma de alpinism și o tabela cu alfabet care ii învață literele pe copii într-un mod amuzant și plin de culoare. Aceasta este o mare și minunata provocare pentru toți tinerii înțelepți.

Putin mai mici, insa la fel de fascinante sunt două alte seturi: „Bravo” si „Nemo”, ambele articole au o tabela cu litere pentru a ajuta familiarizarea cu alfabetul. De asemenea, un nou set de dispozitive de joc „Sigma” ofera numeroase atractii, cum ar fi unitatea de divertisment pentru nisip, apă și noroi. Toate produsele noi oferă distracție minunată pentru a explora lumea. Noile produse din linia Discovery aduc activități interesante pentru un loc de joaca pentru a tine copiii dvs. ocupati, activi și implicati pentru creșterea lor mentală și fizică.