Comandati Gratis Catalogul cu produse!

Catalog

Puteţi comanda o versiune tipărită a ultimului nostru catalog prin completarea formularului on-line sau descărcati aici versiunea PDF.

Despre spatiile de joaca Lars Laj

Lars Laj are mai mult de 50 de ani de experienţă în obţinerea unui cadru sigur in care sa se joace copiii.

Lăsaţi copiii să se joace - Conceptul

Copiilor le place să se joace, copiii sunt născuti pentru a se juca şi copii au dreptul de a se juca - treaba noastra este de a ii face sa se joace într-un mediu distractiv, provocator si in deplina siguranţă.

Tu decizi, noi oferim - Flexibilitate

Putem combina şi realiza fiecare element dintr-un spatiu de joacă aproape în fiecare mod posibil. Cu sistemul nostru modular de spatii de joaca vom găsi soluţii care să va avantajeze.

Siguranţa în toate aspectele - Securitate

Joaca în condiţii de siguranţă este o prioritate absolută pentru Lars Laj. Produsele noastre au fost concepute pentru a se conforma cu toate reglementările actuale de siguranţă pentru echipamentele de joacă. Sistemul nostru de spatii de joaca a fost certificat, testat şi aprobat de către TÜV în Germania, în conformitate cu cel mai nou standardul european DIN EN 1176.

Extrem de bine analizate - Calitate

Utilizarea de materiale de prima calitate combinate cu un proces superior de fabricaţie pune produsele noastre in prima liga peste tot în lume. Asadar spatiile noastre de joaca dureaza si chiar se prezinta bine mai mult decat doar cativa ani!

Pregătiţi-va pentru joaca! Spatii de joaca Lars Laj