Comandati Gratis Catalogul cu produse!

Catalog

Puteţi comanda o versiune tipărită a ultimului nostru catalog prin completarea formularului on-line sau descărcati aici versiunea PDF.

Tehnica

Inovaţiile noastre din trecut fiind standardele de maine, căutăm în mod constant alternative mai bune şi soluţii superioare, în scopul de a îmbunătăţi calitatea şi siguranţa produselor.

Sistemul nostru modular asigură un număr mare de sortimente şi ne permite să îndeplinim nevoile si dorintele specifice ale clienţilor atunci când se face proiectarea articolelor de joaca.

Locurile de joaca Lars Laj au o abordare totala a calităţii, care include ca:

  1. Echipa noastra de design are o mare experienţă si o cunoaştere completă a tuturor regulamentelor de siguranţă actuale, în special, normele EN 1176 şi EN 1177.
  2. Produsele si schitele sunt testate, controlate şi certificate anual de către organizatia germana TÜV în conformitate cu norma Europeana EN 1176.
  3. După finalizarea comenzii  în fabrica noastră, toate produsele sunt atent controlate înainte de a fi livrate clientilor nostri.

Partile din plastic folosite ca protectie pentru montanţi si in plasele de catarare sunt concepute pentru a dura. Si combinate cu franghia intarita cu oţel protejeaza împotriva vandalismului si a folosirii excesive. Peretele de catarat este realizat din placaj impermeabil gros de 18 mm, stratificat cu o suprafata laminata foarte rezistenta la vreme si foarte dura.

"Marginile inchise" brevetate de noi utile pentru colile ce protejeaza culorile din panouri, asigura conservarea şi durabilitatea de neegalat a culorii. Colile au minim 20 de ani durata de viaţă şi păstreaza locurile de joaca pline de culoare şi primitoare, pe toată durata lor de viaţă. În plus, nu este necesar absolut niciun tratament sau intretinere.

Tubul de plastic este extrem de puternic si aproape incasabil, cu un diametru de 630 mm şi o grosime a peretelui de 12 mm.

Toate elementele din lemn sunt proiectate şi rotunjite la margini şi toate şuruburile si piuliţele sunt ori cu cap inecat, ori acoperite cu capac de plastic.

Pietrele noastre de alpinism sunt realizate din cauciuc cu scopul de a proteja copiii în cazul în care acestia ar putea să alunece accidental.