Comandati Gratis Catalogul cu produse!

Catalog

Puteţi comanda o versiune tipărită a ultimului nostru catalog prin completarea formularului on-line sau descărcati aici versiunea PDF.

Lars Las - responsabilitate sociala corporativa

Teoria Responsabilitatii Sociale Corporative încurajează corporaţiile să observe nu doar relaţiile economice şi financiare într-o companie, ci si consecinţele sociale şi asupra mediului inconjurator.


Lars Laj sustine in mod pro-activ recunoaşterea valorii de responsabilitate socială a corporaţiilor în cadrul unei afaceri. Compania noastra se străduieşte să menţină echilibrul între succesul financiar şi practicile responsabile privind mediul inconjurator. Noi lucram pentru a controla şi pentru a reduce emisiile de aer volatil prin intermediul programelor de prevenire a poluării şi respectam toate normele legate de mediu si, de asemenea, lucram pentru a proteja resursele naturale prin utilizarea eficienta de materiale, energie şi apă.


Lars Laj a luat, de asemenea, masuri pentru a conserva zonele cu cherestea pe cale de disparitie. Compania s-a angajat să acorde prioritate lemnului provenit din pădurile gestionate într-un mod responsabil şi sa elimine achiziţiile de lemn din regiunile lumii unde lemnul este pe cale de dispariţie .


Un alt aspect al responsabilităţii sociale corporative în societatea noastră este de a implica angajaţii noştri într-o politică corporativă, care în mod explicit considera inacceptabila folosirea copiilor la munca - atât la nivelul operaţiunilor companiei noastre, cat şi pe tot parcursul lanţului de aprovizionare. Pentru aceasta includem o clauză în contractele cu furnizorii sau alte părţi cu care dorim să colaboram, clauza ce stipuleaza că folosirea copiilor la munca este interzisă. Specificam, de asemenea, ce înseamnă această interdicţie în practică.


Noi facem acorduri cu caracter obligatoriu cu furnizorii pentru a ne asigura că, la rândul lor, se asigura ca furnizorii şi subcontractanţii lor respectă acelaşi standard.


In compania noastra, angajamentul privind egalitatea dintre barbati si femei este o prioritate. Noi promovam egalitatea pe piaţa forţei de muncă şi independenţa economică egală pentru femei şi bărbaţi, principiul remunerării egale pentru muncă egală sau pentru o muncă de valoare egală, egalitatea în luarea deciziilor si demnitatea. Suntem o companie de producţie, chiar dacă peste 35% din toţi angajaţii Lars Laj sunt femei!


In compania noastra lucreaza persoane cu handicap. Incercam să îmbunătăţim condiţiile de lucru, formare, integrare, dezvoltare şi mentinerea locurilor de muncă. Echipele noastre invata  să lucreze cu oameni care sunt diferiti, oricare ar fi diferenţele dintre ei. Integrarea persoanelor cu handicap, cu dificultăţi severe, de multe ori are consecinţe pozitive asupra comportamentului lucrătorilor şi asupra fabricarii produsului.Concluzia este că prioritatea noastră este de a dezvolta procesul de administrare a mediului şi de sensibilitate la problemele sociale.


Ne mândrim cu îndeplinirea obiectivelor specifice în cadrul CSR. Vom continua eforturile noastre în această direcţie.