Comandati Gratis Catalogul cu produse!

Catalog

Puteţi comanda o versiune tipărită a ultimului nostru catalog prin completarea formularului on-line sau descărcati aici versiunea PDF.

Articol nou in familia produselor Lars Laj!

Aici la Lars Laj încercam din greu să vă ajutam să aveti parte de cele mai frumoase momente de relaxare în aer liber. Intinsi pe un pat agăţat confortabil, leganandu-va uşor, atunci când soarele străluceşte şi o adiere usoara răcorindu-va - cine ar putea visa o modalitate mai bună de a vă relaxa şi alunga stresul.

De aceea, suntem atât de incantati sa adăugăm hamace la gama noastră largă de produse. Hamacele noastre sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate pentru a dura multi ani de zile. Construcţia solidă, fie din oţel, fie din lemn este conceputa pentru a arata bine în orice mediu şi pentru a se potrivi cu toate elementele noastre.

Foarte rezistente şi durabile, ele nu sunt bune doar pentru relaxare, ci se potrivesc, de asemenea, si copiilor cu imaginaţia lor de neoprit cand vine vorba de a zburda în aer proaspăt. Asiguraţi-vă că veti include acest echipament extraordinar in spatiul dumneavoastră de joacă. 
www.larslaj.com/product/hammock/504

hamak1

www.larslaj.com/product/hammock/507

hamak2