Comandati Gratis Catalogul cu produse!

Catalog

Puteţi comanda o versiune tipărită a ultimului nostru catalog prin completarea formularului on-line sau descărcati aici versiunea PDF.

Lumea castelelor magice.

Este ceva la castele care ne inspiră venerație și, în același timp, scoate la iveala o latura mai romantica si mai blanda din fiecare dintre noi. Deci, dacă doriți să vizitați unele dintre cele mai bune castele din lume va asteptăm la Marile Castele din linia de produse Pioneer.
Fortareata romantica Tintagel-10290, castelul medieval Windsor 10535 și misterioasa cetate Camelot 10435. Tuneluri magice, poduri suspendate, pasarele secrete, selecții de scări și coridoare intortocheate și o grămadă de colțuri – ii conduc pe cei mici pe un fascinant taram de basme.
O excursie la castel este o aventura remarcabila pentru copilul tau! Iar joaca în castel e o distracție minunată și nesfârșită.
Această ediție specială de Castele din linia de produse Pioneer face ca o zi obisnuita sa devina o călătorie interesantă în vremurile misterioase ale Epocii Medievale, ale cavalerilor curajosi, ale dragonilor, ale magiei, ale zanelor. Trecand prin labirintul de coridoare, copiii noștri se pot simți precum cavalerii mesei rotunde pentru a descoperi mai multe locuri secrete ascunse în interiorul castelelor. Ai putea găsi o printesa trista blocata intr-unul dintre turnuri sau un dragon care scuipa foc la capătul tunelului.
Produsele noastre fantastice transforma orice loc de joacă în lumea magică a bucuriei, a distracției și a aventurilor palpitante direct din legendele arthuriene. Asa ca haideti sa facem o excursie in familie in Evul Mediu, unde timpul s-a oprit și sa descoperim locuri uimitoare in minunatele castele de la Lars Laj.